30.4.2013

Vihersalaatti ja aasialainen vinegretti


Vihersalaatti ja aasialainen vinegretti

2 - 3 erilaista ruukkusalaattia
250 g retiisejä
1 kurkku
150 g cashewpähkinöitä
Aasialainen vinegretti
2 limetin mehua
1 dl rypsiöljyä
3 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 rkl soijaa
2 rkl sokeria
2 rkl seesaminsiemeniä
1 silputtu valkosipulinkynsi
1 tuore chili

Huuhtele salaatit ja kuivaa ne. Huuhtele retiisit ja viipaloi ne. Huuhtele ja kuori kurkku. Halkaise kurkku ja koverra siemenet halutessasi pois lusikalla. Viipaloi kurkku ohueksi. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Yhdistä vinegretin ainekset. Annostele salaattivadille kerroksittain salaattia, retiisiä, kurkkua ja pähkinöitä. Kaada päälle vinegretti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti