13.6.2013

Leluja ja touhuja

Olipas eilen kiva touhupäivä. Vaikka kävin aamulla hammaslääkärissä, ei se pilannut päivääni. Samu ja Leevi leikkivät leikkipuistossa sen aikaa että olin hoidattamassa leegoja kuntoon, sitten mentiin äitini luokse. Leevi sai Angry Birds hotweel-paketin ja oli siitä todella innoissaan. Nappia painamalla punainen lintu syöksyy radan läpi iskien possun kuvilla koristellut esteet pitkin poikin. :DJotain kivaa äidillekin tietysti piti saada. Kun tulin hammaslääkäristä, kävin kirpputorilla ja löysin kuvassa näkyvät ihanat vihreät kehykset <3 Kehyksiin pääsi kaksi Leevin vauvakuvaa. Herkistyneenä niitä kyllä unohduin tuijottamaan. On se poika niin kasvanut isoksi :')


Samu lähti Leevin kanssa futistreeneihin ja minä jäin siivoamaan kotia. Ajattelin että saavat pojat keskenään mennä pyörillä ja viettää aikaa "miesten kesken" ja minä saan ihan rauhassa siivota ;)

Siivous sujui nopeasti ja ehdin tehdä loppuun kaksi aloittamaani nilkkakorua. Oon nyt ihan todenteolla hurahtanut noihin korujen tekoon, pitäisi vaan hankkia uusia helmiä piakkoin.

Leevi halusi tatuoinnin onnenrannekkeen lisäksi, joten piirsin sille uv-meikkikynilläni tassut sekä salaman, jotta hän saa hyvän otteen pallosta ja on salamannopea <3
Illalla katseltiin leffaa ja ipana halusi valvoa hieman myöhempään, kun oli rakentanut hienon autoradan omaan huoneeseen ja ei millään malttanut lopettaa leikkimistä. Lupasin että saa valvoa hieman pidempään kun on ensin käyty suihkussa ja hammaspesulla. Joskus puolikymmenen aikaan sitten ipana tuli syliin hieroen silmiään ja pyysi kantamaan sänkyyn, koska hän on valvonut ihan liian kauan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti