18.4.2013

Kotona kotona

Eilinen itkuvirteni pimeydestä ja kylmyydestä tehosi, koska aamulla heräsin lämpimään auringonpaisteeseen. Ilma on aivan ihana :) Aamusta asti on saanut ajella pitkin poikin, koska äitini lähti koulutusmatkalle toiselle paikkakunnalle ja minä tulin lapsuudenkotiini vahtimaan kissoja sekä mummuani.

Aamupäivä on mennyt valokuvauksen sekä ruuanlaiton merkeissä. Tänään laitetaan vähän sekalaista sapuskaa. On meinaan keitettyjä perunoita, kanankoipea, kylmäsavulohta sekä salaattia. Nälkä kurnii jo mahassa, jospa parinkymmenen minuutin päästä pääsisi ruokapöytään. :) Ruuan jälkeen luvassa on lepäilyä, elokuvia sekä päiväsauna. Illalla ollaan vielä aikuisten kesken, ja huomenna tulee Leevi taas pitkälle äitiviikonlopulle. Toivottavasti ilmat pysyvät hyvinä, niin päästään ulkoilemaan.

Äidin kukkaset nauttivat auringosta täydellä teholla. Vähän kuvasaastetta niistä tähän väliin.
Kertokaas mulle mitä kaikkea tässä on, minä ku oon surkea kasvitunnistaja :D






Kävin pyörähtämässä aamulla kirpputorilla ja sieltä löytyi suippopaprikavauvat meille kasvamaan <3

Suippopaprikavauva 18.4.2013

2 kommenttia:

  1. Siulla on täällä blogissa tosi kivoja kuvia! Minkä kameran mahdat omistaa?:) Hirmu tarkkoja ja hyvä laatuisia kuvia, tykkään. Jospa saisin sen oman hyvän kameran pian niin omakin blogini saisi vähän ilmettä paremmista kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan tuollainen perus Canon 1000D, mikä on oikeastaan kaikista "huonoin", tai sanotaanko että se on aloittelijan kamera. Ja en mäkään sitä vielä osaa kunnolla käyttää, harjoittelen vasta, mutta kyllä tuo riittää ihan niinku omaan käyttöön. Haaveissa olisi kyllä hankkia uusi kamera, mutta ehkä teen sen joskus sitten.

      Kiitos kehuista, kyllä tolla onnistuu välillä tosi hyvin otokset :)

      Suosittelen kyllä tuota kameraa, se on helppo ensimmäiseksi järjestelmäkameraksi ja sen saa vajaalla kolmella sadalla nyt :)

      Poista