16.4.2013

Tiikerikakku

Perinteinen tiikerikakku on helppo ja nopea valmistaa. Tässä hyväksi havaittu oma ohjeeni.


Tiikerikakku

250g margariinia
4 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
4 rkl kaakaojauhetta
100g Fazer maitosuklaata rouhittuna
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää maito, leivinjauhe sekä vaniljasokeri ja voivaahto.
Jaa taikina kahteen vuokaan ja sekoita kaakaojauhe sekä maitosuklaa rouhe toiseen osaan.

Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs herkulliselta. Pitää varmaan kokeilla ja olinpas ensimmäinen joka liittyi lukijaksi =D

    VastaaPoista