17.4.2013

Ulkoasusta sekä vanhoja juttuja

Uni ei tullut kunnolla ja heräilin vähän väliä, joten päätin käyttää ajan hyödyksi ja nyt blogini ulkoasu alkaa muistuttaa sellaista kuin haluan. Tällä hetkellä ainakin. Mitäs te pidätte siitä? Nyt löytyy myös bloglovin sekä blogilistan nappulat joita painamalla voit seurata minua.

Kuten varmaan huomasitte, useamman reseptin postauspötkö on juuri julkaistu. Postailen vanhasta blogistani vielä lisää joitain kirjoituksia, ennen kuin vanha blogi suljetaan kokonaan. En ala kirjoittamaan kaikkia vanhoja juttuja tänne uudelleen, mutta muutamia aiheita tahdon ottaa talteen tännekin. Lähinnä ehkä panostan tuohon resepti- sekä diy-juttujen postaukseen.

Toivepostaus-ehdotuksia saa laittaa sähköpostiini tai kommentilla.
Myös kysymyspostaus kysymyksiä voi laittaa tulemaan :)

Aamu alkaa kirkastua. Tosin auringosta ei ole tietoakaan, vaan ulkona on harmaata. Ja märkää sekä tuulista. On satanut jo useamman päivän putkeen, mutta tuntuu ettei nuo kinokset häviä mihikään. :< Join juuri ensimmäisen kupin aamuteetä ja suihkutin yrtit. Mietin mitä tekisi, Samu vielä kuorsaa, joten en taida aloittaa ainakaan siivousta vielä :D Luulen että jatkan blogin väsäämistä ja kuuntelen hyvää musiikkia. Myöhemmin sitten luvassa pyykkien pesua, vaatteiden kaappiin laittamista ja muuta pientä puuhaa. Kaapissa olisi muutama matto jotka voisi ottaa ja laittaa lattialle, ainakin parveke tarvitsee kunnon maton ja eteisenkin lattian ilmettä voisi vähän uusia. Täytyisi myös lähiaikoina jaksaa aloittaa vaatehuoneen järjestely, nyt kun ollaan saatu viimein vietyä muutamia tavaroita häkkikellariin. Mutta vaatehuone on tuskin tämän päivän tekemistä, saa nähdä mitä tänään tehdään.

Loppuun tällä kertaa yksi lemppari aamubiiseistäni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti