17.4.2013

Mustikkarahkapiirakka



Mustikkarahkapiirakka

Pohja
100 g sulatettua margariinia
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sulata rasva. Sekoita vispilällä muna, sokeri ja sula rasva. Sekoita keskenään vehnäjauhot+leivinjauhe ja kaada seos taikinan sekaan. Laita jääkaappiin pariksi minuutiksi.

Täyte
1 dl maitoa
250g maitorahkaa (yksi purkki)
1 kpl kananmuna
1 dl sokeria
1½tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita

Sekoita täytteen aineet vispilällä tasaiseksi (ei mustikoita).

Painele pohja voideltuun vuokraan (24cm), käytä tarvittaessa vehnäjauhoja apuna. Laita mustikat pohjalle ja kaada sitten täyte päälle.

Paista uunin keskitasolla noin 30-40min, 200 astetta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti