30.4.2013

Tuorejuusto-uunilohi



Tuorejuusto-uunilohi

1,2 kg nahatonta lohifileetä
1,5 tl merisuolahiutaleita
ripaus rouhittua mustapippuria
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl murskattua roseepippuria
4 rkl silputtua ruohosipulia
1,5 dl rouhittuja suolapähkinöitä

Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä tuorejuusto, roseepippurit ja ruohosipuli. Levitä seos lohifileelle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes lohi kypsyy. Ripottele päälle suolapähkinärouhe. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti