15.4.2013

Uudesta blogista sekä meistä


Tervetuloa uuteen blogiini. Toivottavasti vanhan blogini lukijat jaksavat seurata minua tännekin. Mitään isompia muutoksia blogiteksteihin ei ole tulossa. Teille kelle blogi ei ole ennästään tuttu, pieni tietopaketti minusta ja perheestäni.

Noora on nuori nainen joka rakastaa hyvää musiikkia ja leffoja, tanssimista, eläimiä, ratsastamista, lukemista ja piirtämistä  Harrastaa leipomista ja ruuanlaittoa sekä valokuvausta ja bloggailua. Sydäntä lähellä on myös diy, sisustus, askartelu ja liikunta.

Minun lisäkseni perheeseemme kuuluu rakas avomieheni Samu, viisvee poikani Leevi sekä lemmikkikyyhkymme Kenna ja Karo. :)

Luvassa on paljon arkisia postauksia. Meidän päivästämme, uusperheilystä yleensä, harrastuksista ja tekemisistä ym. Paljon reseptejä sekä kaikenmaailman ohjeita ja vinkkejä liittyen askarteluun, sisustukseen ja muuhun sellaiseen. Kevättä kohti saatte lukea myös pienestä parvekepuutarhastani. Postaustoiveita ja palautetta saa laittaa kommenttina tai sähköpostiini with.the.flow.i.go@gmail.com

Pikemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan blogiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti