17.4.2013

Porkkanakakku



Porkkanakakku

Pohja
4 kananmunaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
100g voisulaa
6 dl porkkanaraastetta

Päällinen
200g tomusokeria
60g rasvaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria

Kuori ja raasta porkkanat. Sulata voi.
Vatkaa muna ja sokerit vaahdoksi, lisää kuivat aineet sekä voisula ja porkkanaraaste.
Paista syvässä uunipelissä 175 asteessa noin 30min. Anna pohjan jäähtyä.

Sulata rasva, sekoita se tuorejuuston, vaniljasokerin sekä tomusokerin kanssa. Levitä pohjan päälle ja anna jähmettyä kylmässä.

Kiitos rakas ystäväni herkullisesta reseptistä. <3

2 kommenttia:

  1. Voi tää on niiin hyvää :P
    -Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, kiitos vaan reseptistä ;) Hieman on tuota kuorrutetta muokattu ja täytyy ensi kerralla muistaa tehdä pienempi, on meinaan miltei liian makea mun makuuni :D

      Poista