23.4.2013

Paprikakanakastike

Koska eilisestä thaimaalaisesta kalapadasta jäi reilusti riisiä yli, tänään päätin tehdä kanaruokaa ja kokeilla uutta reseptiä. Tai no, kanakastike on vanha tuttu, mutta koska olen alkanut vasta tämän vuoden sisään tykätä paprikasta, päätin kokeilla vähän muokata vanhaa reseptiä.


Paprikainen kanakastike

600 g maustamattomia broilerin filesuikaleita
1 paprika
3 dl ruokakermaa
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1-2 rkl currytahnaa
persiljaa, basilikaa

Paloittele kuoritut sipulit sekä valkosipuli. Paista sipulit ja broileri öljyssä. Lisää paloiteltu paprika ja mausta soijalla, suolalla, mustapippurilla ja curry- sekä paprikajauheella. Lisää kerma ja currytahna, anna kastikkeen hautua n. 15 minuuttia. Käytä tarvittaessa suurustetta. Lisää lopuksi silputtu persilja ja basilika.

Tarjoa täysjyväriisin ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti