21.4.2013

Ilta kahden

Eilinen päivä meni touhutessa lapsuudenkodissani. Vein ystävämme linja-autoasemalle tai siis olin viemässä kun huomasimme että dösä paineli ohi. Olimme hieman myöhässä, mutta onneksi se pysähtyi muutaman pysäkin päähän joten pääsin ajamaan sen edelle ja kaverimme pääsi kotimatkalle :D. Kauppareissu Samun ja Leevin kanssa, sitten pojat menivät tekemään lumitunneleita/majoja pihaan ja minä tein persiljaista broilerikiusausta ja hieman siivoilin.

Leevin lumimajatouhuja
Ötökkätelakka on uusi hieno juttu :)
Tiedättekö te nämä HexBug-ötökät? Meidän Leevi on isi-kotona saanut sellaisen ja siitä se ajatus sitten lähti. Nyt meillä vilistää niitä jo kolme ja kun olin luvannut jonkun lelun hankkia, päädyttiin sitten valitsemaan ralliautojen sijaan tämä hexbug-telakka vai mikä ihme onkaan.

Onhan nuo huvittavia ötököitä kun vilistävät pitkin lapsen huoneen lattioita. Milloin mistäkin tosin kuuluu värinää ja sitten saadaan tonkia leikkitorakoita lattioiden ja peittojen alta. "Äiti se meni taas tuonne kaapin alle! Tuu auttamaan!" Kuuluu vähän väliä. Noh, opettaa pojalle vastuullisuutta, uhkasin nimittäin että ne menee varmasti rikki kun vahingossa yeah right astuu päälle jos ne olkkariin tulevat vilistämään. ;) Uhkaus meni perille ja esim koko perheen elokuvahetkinä ötökät ovat kiltisti paikoillaan ja hiljaa lapsen vieressä lattialla.

Uusia ostoksia
Ruuan jälkeen alkoi Mehiläisen elokuva jota aloitimme katsoa, mutta nukahdin ja otin mojovat neljän tunnin päiväunet! Taisi hyvä ruoka sekä viime yön vähäiset unet verottaa. 

Kun äitini tuli kotiin, hän otti Leevin yökylään ja me tulimme Samun kanssa kotiin. Pitkästä aikaa täysin kahdestaan, joten ilta pyhitettiin yhdessäololle. Ensin puuhailtiin omiamme, Samu pelasi ja minä kylvin kukkia ja katsoin elokuvaa. Sitten suihku jonka jälkeen tehtiin herkullista yösyömistä: possupihvejä valkosipulivoilla ja ranskalaisilla. Söimme kynttilöiden valossa ja nauttia toisistamme ja hyvästä elokuvasta. <3

Illan herkut
Tämä aamu alkoi ihanalla auringonpaisteella. Aamuteen jälkeen olen hoitanut yrtit ja vähän katsellut televisiota. Kohta lähdetään äidin luokse syömään ja touhuamaan. Jospa kävisimme tänään saunassa.

Olisi hirveä hinku leipoa jotain. Muutaman illan kun on surffaillut leivonta-blogeissa niin pää on täynnä ideoita. Jospa alkuviikosta väsäilen jotain herkkua ja laitan sitten reseptejä jakoon :)

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti