16.4.2013

Syntisen suklainen mudcake

Maistoin elämäni parasta mudcakea Amsterdamissa olevassa kahvilassa ja sillä hetkellä päätin että minun on opittava tekemään yhtä herkullista kakkua. Kotiin päästyämme aloitin harjoitukset ja tässä on resepti teillekin. Tein kakusta muutaman version ja tämä oli niistä ehdottomasti paras. Syntisen suklaista :P


Mudcake

200 g Fazer Tumma leivontasuklaata
100g Fazer maitosuklaata
2 rkl kaakaojauhetta
200 g voita
4 kpl munaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokeriseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri ja kaakaojauhe, sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhoitettuun pyöreään vuokaan (n. 25 - 26cm).

Paista uunin alatasolla noin 20 min. Mud Cake jää sisältä "raa'aksi" ja jähmettyy jäähtyessään. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa. Jäähdytä kakku hyvin ennen tarjoilua.

Koristele tomusokerilla ja tarjoile kermavaahdon kera.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä! Pitää kokeilla tätä reseptiä! -Mari

    ps. Kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tooooodella herkullista. Kuva ei tee oikein oikeutta kun yksi "hyvä" kuva olikin samea ja kakku olikin syöty jo niin piti pistää tämä kuva.
      Kokeile ihmeessä reseptiä ja kerro mitä tykkäsit.

      Kiva kun kävit lukemassa <3

      Poista