21.4.2013

Sunnuntai

Viikko lähentelee loppuaan. Tänään ollaan taas nautittu todella aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä. Olimme äidin luona syömässä herkullista stroganoffia ja sitten tulimme kotiin Samun ja Leevin kanssa. Vaihdoimme ulkoiluvaatteet päälle ja lähdimme koko perheen voimin kävelylle, ipana tosin liikkui polkupyörällä. Kävimme koskella tutkimassa ja kuvailemassa. On tosi ihanaa miten paljon Leevi tykkää samoilla luonnossa, aivan kuten Samukin. Perheen yhteiset luontoreippailut on just <3



Kun tulimme kotiin, Leevi katseli Dinosaurus-leffan ja minä pesin pyykkiä ja järjestelin paikkoja. Välillä väsäsin pannukakun uuniin ja jatkoin pyykkirumbaa. Tuo vaatehuone ärsyttää mua niin kamalasti että pakko sitä on alkaa alkuviikosta järjestämään. Luulen että tyhjennän koko huoneen, se on varmaan kaikista paras tapa siivota se.

Leevi harjoittelee kovasti eka-pelejä. Hienosti osaa jo tunnistaa sanojen alkukirjaimia, tavuja ja sanoja. Oikein mainio tuo ekapeli tuollaiselle eskari-ikäiselle, suosittelen kaikille. Pelejä on eri tasoisia ja sen voi ladata netitä ilmaiseksi. Tarkempaa tietoa Ekapeleistä löytyy täältä.
Välillä kuulee kitinää että "haluaisin pelata rallipelejä" mutta tälle illalle saa pelaaminen riittää kohta. Ollaan sovittu niin että ensin pelataan tuota ekapeliä ja sitten autopelejä, eikä koko ajan autopelejä. Se munakello pitäisi hankkia, että saa sen peli-ajan selkeästi määriteltyä, kun ei aina itse ole juuri silloin paikalla kun oon tekemässä jtn kotihommia tms.

Onko muiden eskarit yhtä innolla tietokoneelle menossa kuin meidän?

Nyt kun koti on saatu siistiksi, ja lapselle luettu iltasatu ja saatu hänet unille. Nyt minä juon teetä ja katson leffaa. Sitten nukkumaan että jaksaa aamulla alkaa touhuamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti