27.5.2013

Viikonlopusta


Pieni katsaus meidän viikonloppuun. Olimme tosiaan mökillä. Perjantaina oli nihkeä ilma. Vettä ripsi ja oli pilvistä ja kylmää. Meinasi jo alkaa harmittamaan, että tämmönenkö on koko viikonlopun sää, mutta onneksi siihen saatiin muutosta.

Lauantai alkoi aurinkoisissa merkeissä :) Laitoin kasvimaata kuntoon. Äiti oli istuttanut minun kolme versoavaa valkosipulia, minä laitoin maahan salaattia, retiisiä, persiljaa ja pinaattia. Sitten viritin herneille tukiverkot ja kylvin niitäkin. Hernepussin lopun otin talteen, laitan kotona sitten multiin ruukkuun että saa herneen versoja. Pistin multiin myös pillisipulin siemeniä. Pitäisi aina muistaa lukea niitä pussin ohjeita. Äiti tuli kysymään mihin laitoin loput siemenet, ja minä ihmettelin että ei niitä ole enää jäljellä. Ei olisi kuulemma tarvinnut 50cm x 50cm alueelle pussillista pistää kun taimiväli on 1x30cm :D Mutta virheistä oppii sanoi äiti. Lupasin kirjoittaa tämän tänne blogiin ylös, jotta ehkä ensi vuonna muistan tämän pillisipuleita kylväessä.

Käytiin laittamassa Samun kanssa verkot. Uitin samalla uistinta ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Mitään ei saatu tällä kertaa uistimella, onneksi katiskassa oli hauki ja ahvenia. Täytyy ostaa uusia uistimia jotta pääsee sitten kaloja narraamaan. Pitäisi Leevillekin kai hankkia jo oma virveli jotta oppii ipana kalalle pienestä pitäen :)

Muutaman valokuvankin räpsin viikonlopun aikana. Olimme lauantaina jo nukkumaan alkamassa kun äiti tuli huhuilemaan minua. Oli kuulemma tosi komea täysikuu, joten äkkiä jalustan kera laiturille. Kuu ehti mennä pilveen, ja kun myöhemmin Samu kävi vessassa ja sanoi että kuu olisi taas näkyvillä, olin liian väsynyt nousemaan. Mikä kyllä harmitti. Mutta, tulee näitä uusia mahdollisuuksia vielä.


Vannetta pyöritin myös tietysti. Ostin tavaratalosta parilla kympillä kannettavan kaiuttimen, jonka kautta voi kuunnella radiota tai esim puhelimesta musiikkia. Aivan mahtava ostos ja mukana tulee tämä kapistus kulkemaan taatusti koko kesän.

Käsi on tosi kipeä ja sunnuntaina jäi hooppaustreeni pelkällä lanteilla pyörittelyksi kun ei käsi noussut kunnolla. Liekkö tuo niska/hartia-seudun jumittuminen sitten niin paha että siks temppuilee? Tiikeribalsamia niin helpottaa.

Että semmonen viikonloppu meillä. Mites teidän viikonloppu meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti