15.5.2013

Eilistä


Ollut taas pari päivää vaikka mitä tekemistä ja touhua. :) Meillä oli eilen hoidossa 8kk vauva <3 Oikein kiltti ipana oli ja kovasti tykkäsi Leevistä kun perässä konttasi koko ajan. Vaunulenkillä saatiin hyvät naurut kun Leevi vesilätäkön yli hypätessä aiheutti vauvassa kamalan naurukohtauksen :D On se hyvä että halvat huvit saa tuon ikäinen.

Käytiin kirjastossakin. Mukaan lähti dinosaurustietokirja (joku tämmönen lähtee aina Leevin mukaan). Tavutettua satukirjaa ei Leevi vielä halunnut ottaa. Ollaan nyt kotona harjoiteltu lukemaan ja se sujuu todella hienosti. Tää mutsi oli ihan ällikällä lyöty kun äitienpäiväkahvipöydässä ipana luki sujuvasti äitini kirjoittaman lauseen. Kyllä se nappula vaan kovasti kasvaa ja ihanaa miten innokas hän on oppimaan lukemista ja kirjoittamista.


Illalla tehtiin yhdessä pizzaa, piirrettiin ja sitten katsottiin jääkiekkoa. Suomi voitti, vaikeimman kautta ja kyllä nyt sitten torstaita jännitetään että miten leijonien käy. Hienosti jaksoi Leevikin puolitoista erää katsoa, sitten yllätti uni. Kun kannoin nukkuvan lapsen sänkyyn, peittelin ja sanoin hyvää yötä, tokaisi ipanan unen takaa vielä että "hyvää yötä, minä vielä hetken katson tätä peliä" ja simahti. :D

Kisastudiossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti