15.5.2013

Ihan ku kesä ois


Ilma on ollut mitä mahtavin, päivän touhuista puhumattakaan. Ensinnäkin, tänään sain nauttia todellisesti äidin luxury-aamusta. Heräilin yhdeksän jälkeen ipanan suukotuksiin. Samu oli noussut Leevin kanssa, antanut tälle aamupalaa ja katsonut kaverina lastenohjelmia, Leevin petikin oli pedattu. Pojat tekivät lähtöä pihalle jotta pääsivät ajelemaan kauko-ohjattavalla ralliautolla. Minä otin rauhallisesti, join teen tietokoneen ääressä ja kävin sitten pitkässä aamusuihkussa. Kyllä oli pirteä fiilis kun ei aamulla ollut kamala kiire mihinkään ja sai rauhassa herätä <3

Kun olin tullut suihkusta ja pukenut, lähdettiin koko porukalla kaupungille. Käytiin tavaratalosta ostamassa Leeville uudet kuravaatteet ja reisitaskuhousut. Mukaan tarttui myös lippis jalkapallotreeneihin. Minä löysin itselleni ihanat kesätossut ja Samukin otti hieman vaatetta.


Kävimme kesäkahviossa torilla juomassa mehua ja söimme muurinpohjalettuja. Aurinko paistoi koko ajan ja lämmitti mukavasti, mikä on niin ihanaa kun viime päivät on satanut miltei taukoamatta. Kotimatkalla pyörähdimme kirpputorilla. Leeville lastenkirja, minulle housut ja paita :) Kirpparit on kyllä niin <3 koska sieltä löytää vaikka mitä kivaa ja edullisesti.



Kävimme vielä kaupasta hakemassa viimeinkin! mikrokuvun, muffinipellin ja jääpalapusseja ym pientä tarpeellista kotiin. Samalla otettiin suippopaprikalle iso ruukku.

Kun tulimme kotiin kävi Leevi pyytämässä alakerran poikaa leikkimään. He törmäsivät toisiinsa ensimmäistä kertaa tätä aamuna, kun pojat ajoivat autoa ennen kaupungille lähtemistä. Oli todella ihana katsella parvekkeelta kun lapset leikki keskenään. Meillä on vähän huono tuuri ollut noiden kavereiden suhteen, kun yleensä aina kun ollaan oltu syömässä tms, niin on ollut lapsia pihassa, ja sitten kun Leevi olisi menossa ulos nii siellä ei ole ollut ketään.

Ipanat leikkivät ja Leevi tuli hakemaan ralliautonsa jotta naapurin poitsu sai sitä kokeilla. Hetken päästä molemmat ilmaantuivat meille hakemaan mehua ja ilmoittamaan että Leevi menee naapuriin pelaamaan Batman-peliä. :) Lupa myönnettiin ja sinne pojat kirmasivat. Itse laittelin kukkajuttuja ja kotihommia sen aikaa.


Leevi lähti siskoni kyydissä äidilleni kun he menevät tänään mökillä käymään. Leevi pyysi lupaa olla äitini luona tämän illan, koska äitini on lähdössä reissuun huomenna. Äiti pyörähti tuomassa ison hauen meille jonka pistimme fileiksi ainakin osittain, täytyy pyytää äidiltä apua poistamaan loput ruodot. Vuosien tauko kalan fileroinnista on tehnyt tehtävänsä :D


Käytiin Samun kanssa kävelyllä ja ostettiin samalla parvekkeelle orvokkeja. Ne istutettiin parvekelaatikoihin ja nyt ollaankin sitten vain oltu. Luvassa leffaa ja chillailua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti