10.5.2013

Mökkikausi alkakoon :)

Kuume ja oksentelu menivät ohi yhtä nopeasti kuin tulivatkin ja olen siitä todella onnellinen. Vielä on suu hieman hellänä, mutta särkylääkkeiden kanssa pystyy olemaan. Alkaa olla hieman pirteämpi olokin, vaikka ruokavalio koostuu tällä hetkellä jogurtista ja vedestä/mehusta. Jospa ensi viikolla pystyy syömään jo kunnon ruokaa, tein meinaan aika herkullisen viikkosuunnitelman ruuan suhteen.

Tänään ollaan lähdössä kesämökille ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ollaanhan sieltä puita haettu ja makkaraa käyty paistamassa, mutta nyt mennään ihan lämmittämään mökkiä ja yöpymään sinne. Luvassa on siivoilua ja paikkojen järjestystä ainakin, ja jos ilmat on hyvät, niin saadaan ehkä aloitettua ulkohommien tekeminen. Kukkamaan ja pottupellon laittamista ja istutusjuttuja :) Täytyy tarkastaa kalastusvälineet kuntoon, jos järvi olisi jo sula niin voisi käydä kohta kalalla. Tykkään paljon kalastaa ja innolla jo odotan järvelle pääsemistä. Tarkoituksena olisi tänä vuonna kalastaa aktiivisemmin ja saada pakastimet täyteen kalaa, kun ei se kaupassa mitään kovin edullista ole.

Äitienpäiväkin lähestyy. Tarkoituksena on leipoa suklaatäytekakku sunnuntaina. Ja Leevikin tulee sitten! <3 Nyt mun täytyy alkaa tarkastaa tavarat kuntoon ja kastella kukkaset, kohta lähdetään. Oikein hyvää viikonloppua kaikille. Palataan asiaan sunnuntaina, silloin mökkeily- ja äitienpäivätunnelmissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti