7.5.2013

Lämpöä ikkunasta

Eilen pidettiin kisastudiota meillä muutaman ystävän kesken. On mukava nähdä kivoja tyyppejä ja tuntuu että olisi nyt kunnolla sosiaalisoitunut, pitkästä aikaa. Onhan noita kamuja tullut nähtyä, mutten näin tiuhaan tahtiin. Mutta se on vaan hienoa viettää aikaa hyvällä porukalla. Ja olen innoissani kun on hyvä syy siivota ja ottaa muffineja pakastimesta tarjottavaksi ;) 

Suomen peli meni vähän niin ja näin mutta voitto kotiin kuitenkin, ens kerralla kisastudiossa seurataankin jenkkien kaatamista. Peukut pystyssä. Peukut pystyssä myös sille, että peliä voitais seurata ilman keskeytyksiä. Sonera kotiTV boxini päätti perkuleellisella hetkellä aloittaa taas temppuilunsa. Pysäytti kuvan, toisen kerran hävitti äänet. Kyllä meinasi riemu revetä kun kesken matsin joutuu boxia käynnistelemään uudelleen. Onneksi mitään jänniä tapahtumia ei mennyt pelistä ohitse.

Mysteerichilin pieni kukkanen
Kasvit vihertävät mukavasti. Mysteerichilin kukkanen on kasvanut hieman, vaikka se pikkuruinen vielä onkin. Jospa se siitä jatkaa kasvamista ja saisi kavereita kans. Jukkapalmu oli juurtunut sopivasti joten heitin sen ruukkuun multaan :) 

Aurinko on paistanut tämän päivän tosi lämpimästi ja pihalla tuntuisi olevan kymmenisen astetta plussan puolella. Kesä tänne pian heti kiitos! <3

Keittiöstä
On niin mukavaa katsella kun ikkunoilla vihertää. Mutta olisi niin mukava mahtua myös syömään kunnolla keittiön pöydän ääressä. Täytyy suunnitella hieman miten näiden kasvatuksien kanssa nyt edetään. Hyllyjä on hankittava, olohuoneen ikkunan eteen voisi väsätä jonkun korkean hyllyn jotta saisi tuplatilan ikkunalle jne...

Tai jos muutetaan isompaan asuntoon että saan kasveille oman huoneen? ._.
Tai oma piha! <3

Oikein hyvää tiistaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti