29.5.2013

Ihan ois rantakelit


Oltiin tänään siskoni kanssa rannalla. Aurinkoa, hooppausta, musiikkia ja poiden pyöritystä. Oli tosi kivaa :) Tänään tuli täyteen kaksi viikkoa hooppauksen aloittamisesta, mutta videoo ei saatu kuvattua vielä. Jospa viikonloppuna mökillä saisi sen tehtyä niin näkee taas vähän edistymistä.

Odotan innolla ylihuomista kun Leevi tulee, on sitten enemmän kerrottavaa täällä blogissakin :D
Mutta, kertokoon vähän tekstisten postausten kuvat enemmä kuin puuttuvat sanat ;)


Meidän ipana sai alkuviikosta uuden työpöydän. Komea on eikö? Ikea-sarjaahan tämä on ja hintana oli huimat 25€ + kahvipaketti koska se minulle 60km päästä tuotiin kotiin asti.. joten ei ollenkaan huono kauppa minusta. Nyt on enemmän tilaa, sain pienen hyllytason (jossa oli nyt koulupöydällä olevat lelut) käyttöön kirjoille. Tuossa on tommonen kätevä vedettävä sivutaso vielä niin siihen saa useamman leikin pystyyn. Eikä tarvitse pelätä että jos se nyt tuohon päälle kiipeää, niin ei pöytä hajoa alta (kuten entisen pöydän kanssa olisi varmasti käynyt hetkenä minä hyvänsä). Vaikka ei meillä pöydällä kiipeämistä tueta, niin hyvä tietää että on ainaki turvallinen pöytä jos sitä kuitenkin tapahtuu. ;)

Leevi tuleekin tosiaan meille ylihuomenna. Kylläpä sitä on odotettu. Toisaalta, olen nauttinut näistä aurinkopäivistä hyvin itseksenikin (tai siis ilman lasta, välillä yksin ja välillä ystävien/Samun kanssa), vähän niinku kerännyt voimia viikonloppuun. En malta odottaa että päästään Leevin ja Samun kanssa rannalle. Saa nähdä uskaltaako se ipana jo talviturkin heittää, viikonloppu vietetään varmasti järven äärellä kesämökillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti