18.5.2013

Hoop dance tutorials :)


Ajattelin ensin tehdä tähän pientä linkkilistaa youtube-videoista, jotka ovat olleet apunani hooppauksen opettelussa. Päätin kuitenkin tehdä valmiin youtube-soittolistan johon lisään videoita ja jakaa osoitteen teille.

Minun lemppari hooppaus tutoriaalit <3

Tuolta siis opettelemaan. Tietty youtube on täynnä muidenkin käyttäjien videoita, mutta tämä tietty tyttö osaa selostaa mielestäni temput ja perusliikkeet hyvin. Kielenä englanti, muttei se haittaa jos ei enkku suju koska kehonkieli on selkeää ja ohjeita näytetään vaihe vaiheelta sopivalla temmolla.

Tänään tuli taas pyöritettyä vannetta muutamaankin otteeseen, jospa tuo vähintään 30min harjoittelu vakiintuisi joka päiväiseksi rutiiniksi, niin kehittyy :)

Te ketkä olette hooppauksesta innostuneet: Olisi tosi kiva saada kommentteja ja kuulla miten teillä on harjoittelut sujunut, mitä temppuja opettelette jne :)

2 kommenttia:

 1. Mulla ei oo vielä lähtenyt hooppaus käyntiin kun puuttuu se vanne =) Laitoin postia sille keltä sinä ostit omasi, mutta vielä ei ole vastannut. =) Jännityksellä odotan siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nene, hyvää kannattaa odottaa :) Kannattaa ottaa vaikka venyttelyjä ym päivittäisiksi rutiineiksi ja jos se lasten vanne löytyy niin sitä pyöritellä :) Mukava ku kävit heittämässä kommenttia, tule toki toistekin. Kerroppa heti ku oma vanne tulee!

   Jos Vivianilla ei ole aikaa tms, niin tutki täältä noita vanne-postauksia, siellä oli muistaakseni "tanssii vanteen kanssa" postauksen kommenteissa linkkejä muista suomalaisista hoopin tekijöistä.

   Ja tietty facebookissa Hoop dance Suomi - yhteisö :)

   Poista