3.5.2013

Perjantai: multasormet ja kisastudio

Kauppareissu on ohitse ja muffinivuokia lukuunottamatta sain kaiken mitä suunnittelinkin. Kisastudiota varten on ostettu uunimakkara ja ranskalaiset sekä muutama kisakylmä Karjala, huomiseen illanviettoon ystävien kesken on varattu kermalikööri ja pari lonkeroa sekä jauhelihapasteijatarvikkeet. Samu haki uuden puhelimensa postista, minä sain uudet ostoslistat jääkaapin oveen sekä uuden muistivihkon jotta pysyn vähän perillä mitä noiden kasvien kanssa on tullut touhuttua, ja kasvit saivat turvemultaa, puutarhan kesää sekä uuden sumutepullon ja harsoa. Eli onnistunut aamupäivä :)




Nyt vietän teehetkeä nauttimalla hyvästä musiikista. Sitten voisin pistää ison vaihteen päälle ja siivota, tiskata, laittaa pyykkiä pesuun ja kuivat kaappiin. Pikainen imurointi ja lattioiden pesu ja sitten voisi alkaa valmistelemaan jauhelihapasteijoiden tekemistä. Illalla alkaa FIN-GER joten sitä sitten Samun kanssa katsotaan.

Tässäpä teillekin aivan ihana biisi oikein hyvällä videolla, joka muistuttaa ettei pidä antaa minkään esteen estää sinua tekemästä sitä mitä rakastat, äläkä ikinä anna periksi! :) Oikein hyvää avajaispeliä kaikille lätkäfaneille ja muillekin oikein hauskaa perjantaita!



2 kommenttia:

  1. ihana kalenteri! mistä oot tollaisen löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikallisessa tavaratalossa oli tarjouskorissa tuollaisia viikon ruokalistoja/ostoslistoja :)

      Poista