15.5.2013

Puutarhapäivitys 15.5


Taas vaihteeksi pientä katsausta kasvijuttuihin. :) Siroliuska-aralian pätkät ovat juurtuneet vesilasissa jo tovin ja ne pääsivät 14.5 turveruukkuihin multiin. Katsotaan syntyykö niistä mitään. Myös parveketta on laitettu kesäkuntoon muutamalla matolla ja ensimmäisellä kukka-amppelilla. <3 Tänään yrtit pääsivät myös ensimmäistä kertaa pihalle. Pitää vähän tutkailla että miten hyvin ne kestävät ulkona tähän aikaan vuodesta, taidan ottaa ne kuitenkin yöksi vielä sisälle kun ei niitä plussa-asteita yöllä paljon vielä ole.


Sain ystävältäni postin kautta unikon ja kessun siemeniä, mitkä laitettiin äitienpäivänä itämään. Chili- ja paprikavauvat tekevät toista lehtiparia kovaa vauhtia, sitruunamelissa ja timjami ovat sirkkalehtivaiheessa.Valkosipulitkin kasvattavat versoa. Mietin että hankinko parvekkeelle kasvatussäkin vai vienkö valkkarit mökille kasvimaalle. Luulen että teen niin, koska parvekeella tulee kuitenkin ahdasta :D


Isompi suippopaprika laitettu isoon ruukkuun 13.5 ja tänää myös pienempi pääsi isoon ruukkuun. Pikkuinenkin on alkanut hieman kasvamaan, viimeinkin. :) Laitoin myös vähän lisää kaupan persiljaa ja tilliä multiin kun meinasivat jo päästä loppumaan eikä omat kylvökset ole vielä niin isoja että niitä voi syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti