23.5.2013

Hoopdance: 1 week


Aloitin hooppauksen viikko sitten ja päätin hetken mielijohteesta kuvata pienen videon edistymisestäni. Olen harjoitellut noin 30min päivässä, joku päivä enempi joku vähempi. Pahoittelen huonoa kännykkälaatua sekä youtubesta jälkikäteen lisättyä biisiä, itselläni ei mökillä musiikkia ollut joten liikkuminenkin on sen mukaista. Mitään koreografiaa ei ole, kunhan temppuilen osaamiani juttuja.

Videossa on tekstitykset englanniksi jossa omia kommentteja edistymisestä sekä parannusehdotuksia. Jos englanti ei taitu kunnolla (ja mun teksteissä on mahdollisesti myös virheitä, koska en oo mikään pro englannissa) niin ajattelin tässä vielä pohtia tuota videota.

1. viikko:


Harjoitusvanne pysyy pidempään lanteilla. Oma edistyneimpien vanne (pienempi) pysyy hieman huonommin, tosin sillä on helpompi tehdä temppuja käsillä. Harjoitusvanne painaa enemmän joten sitä on raskas nostella ja se sattuu perkuleesti kun lyöt sillä päähän itseäsi.

Isolation on hankalaa, mutta tajusin jutun juonen ja nyt se on pari kertaa onnistunut. Tosin vain peilin kanssa ja toisella kädellä. Joten tätä pitää harjoitella.

Kävely ja pyörähtely on kammottavan näköistä. Pistän suurimman kamaluuden täysin musiikin puuttumisen piikkiin :D

Corkscrew (lift up) onnistui tänään todella hienosti. Drop down on vielä hakusessa. Kyllä mä vanteen saan alas heitettyä, mutten laskettua silleen nätisti. Mitä teen väärin?

Pinch Breakseja koitettu, kammottavan näköistä :D Ja One-handed Float on uusi juttu mitä olen pari kertaa kokeillut. Ajatus on ymmärryksessä, mutta käytännössä täytyy vielä harjoitella. Kyllähän tuo niinku tuossa videollakin onnistuu, mutta se pitäisi saada näyttämään smoothimmalta eikö totta?

Että sellaista saatu aikaan viikossa, harjoittelu jatkuu. :)

Huomasin muuten että mun kylkeen/mahaan on ilmestynyt mustelma. Ja toinen tulee varmaan kohta käteen ja päähän, muutaman kerran täräytin itseäni kunnolla vanteella xD Paljon vähemmän jälkiä ihossa kuin viikko poiden pyörittelyn aloittamisen jälkeen :D

2 kommenttia:

  1. hienosti pyörii vanne sulla.
    Malttamattomana odottelen omaa vannetta.
    Pitäisi saada kesäkuun loppupuolella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Jee hienoa, kesäkuun loppua odotellessa sulla siis. Suosittelen hieman harjoittelemaan perusliikkeitä ja pyörityksiä käsillä jos löytyy vaikka lastenvanne siihen asti ;)

      Poista