20.5.2013

Kasveja ja pronssipeli

Aamulla on aikainen herätys koska lupasin mennä auttamaan äitiä hommissa. Päätin kuitenkin tulla kirjoittamaan pikakatsauksen päivän tapahtumiin. Postata ehdin tämän vasta aamulla, koska täytyy saada muutama kuva liitteeksi, kuvia voin käsitellä pöytäkoneella ja pöytäkone on varattu Hitman-pelin pelaamiselle by Samu.

Jääkiekkoa en ajatellut katsoa, pronssipeliä siis. Elokuvan mainoskatkolla päätin vilkaista, ja eikös tilanne ollut 2-0 meidän tappioksi. Sitten tein siinä omia juttuja kolmannen erän alussa, ja kappas, maali. Silloin tulin television eteen. Tasoitusmaali. Oijoijoi sitä tunnetta. Samukin tuli katsomaan. Jännitettiin jatko-ajalle, jännitettiin rankkareiden alkuun. Tiukkaakin tiukempi peli! USA sen vei, mutta silti, ei edes harmita. No okei tietty ihan vähän Mutta tarjosi leijonat kyllä huikean jännitysnäytelmän. Ensi vuonna sitten uudestaan :)


Isot adoptiochilit olivat eilen nauttimassa ulko-ilmasta harson takana parvekkeella reilun tunnin. Saa nähdä mitä tykkäsivät. Samalla ulkona olivat suippopaprikat, ja tänään suipot olivat pihalla jo pari tuntia. Oli sopivan varjoista ja ihan pieni tuulenvire kävi, jospa se vahvisti noita kasveja.

Adoptiochilit sekä suippopaprikat ulkoilemassa.
Huomenna pitäisi kai sitruunamelissa ja timjani sekä salvia istuttaa isompiin ruukkuihin. :) Se kasveista. Mitäs muuta tänään tapahtuikaan..

3 chilivauvaa pääsivät lauantaina isompiin ruukkuihinsa. Tänään isommat ruukut sai 3 paprikavauvaa. Toivottavasti ne tykkäävät enemmästä tilasta ja kasvavat isoiksi puskiksi. Isompi suippopaprika on parin yön aikana kasvanut 6 cm ! Olin ihan O_O että mitä hittoa kun viivottimen kanssa menin tarkastamaan että näenkö harhoja.

Chilivauvat 18.5 isommissa ruukuissa :)
Paprikavauvat uusissa ruukuissa 19.5 :)
Leevi lähti isin kotiin. Kamala ikävä jo nyt mutta meillä oli tosi kiva viikko ja ei aikaakaan kun Leevi tulee taas minulle. <3 Nyt sitten ollaan Samun kanssa taas kahdestaan.

Toivottavasti huomenna on kaunis päivä, tahdon ulos pyörittämään vannetta. Ajattelin ottaa poit kaapista ja koittaa treenata niilläkin ettei ihan pääse perusjuttuja unohtamaan.

Hyvää sunnuntaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti