31.5.2013

Perhe koossa ja puhdas koti

Huh huh sanon minä. Aamusta alkaen siivottu Samun kanssa ja nyt on koti puhdas! Ilokseni tahdon myös ilmoittaa että viimeinkin operaatio vaatehuone on saatu päätökseen! On muuten voittajafiilis :) Häkkivarastoon läks muutama säkillinen turhia- ja talvivaatteita, osan huonoja vaatteita (mitä en kirpparille kehtaa edes viedä) läks menemään ja kaksi jättimäistä pahvilaatikollista odottaa kirpputorille lähtemistä.


Pitäisi pitää pihakirppis tai mennä torille myymään noita. Kirpputoreja täällä on hyvin huonosti (onkos niitä nyt kaksi jopa?) ja yksi on sellainen missä ihmiset käyvät. Sinne vaan maksaa parinkympin luokkaa /viikko ja jos haluaa oikeesti päästä tavarasta eroon niin pitäisi se muutama viikko ainakin varata. Tässä tulee taas se vastaan ettei ihan pilkkahinnalla kehtaa tavaraa myydä, että saisi ainakin omansa pois. No, tuolla on kyllä kaikkea vanhemmista euron paidoista aina parinkympin käyttämättömiin merkkihameisiin. Kun nyt vaan saisi aikaiseksi vielä pestä, hinnoitella jne. Mutta sen ehtii myöhemminkin.


Ostettiin fb-kirppikseltä hylly muutama viikko sitten. Tänään saatiin se viimein seinälle ja nyt hylly on kylppärissä. Ja voi että mä tykkään ku on kylppärissä hylly <3 Korivaunu notkui tavaraa, niin nyt on hieman selkeämmin nekin kamat järjestyksessä. Kylppäri sai kivan tyttömäisen lisän hihii, ja sain mun diy-korutelineenkin pois yöpöydältä ^^

Pari tuntia niin Leevin pitäisi olla jo täällä. Sitten on taas perhe koossa <3 Odotan innolla huomista, päästään koko perheen voimin juhlimaan ystävämme ylioppilaaksi pääsemistä. Ajattelin laittaa vanhan kesämekkoni jota käytin viimeksi 2007 raskausaikana. Pitkään on vaate ollut vaatepussien uumenissa. Leeville on katsottu uudet vaaleanharmaan farkut ja valkoinen lyhythihainen kauluspaita, Samukin etsii jotain hienompaa päälleen.

Lauantaina Leevi menee käymään äitini ja siskoni kanssa mökillä. Sunnuntaina sitten isketään rannalle jos sää sallii (tänään oli kesän eka ukkonen ja muutama rankkasadekuuro <3). Tarkoituksena olisi pyöräillä ja käydä hooppaamassa. Uskaltaisikohan käydä jo uimassa?


Nyt syön loppuun ja sitten alan värjätä päätäni jotta olisi edustuskunnossa huomenna.
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti