12.5.2013

Äitienpäivä

Tämä äitienpäivä alkoi kuten kaikki aikaisemmatkin. Nousin kukonlaulun aikaan herättämään siskoni ja aloimme valmistamaan äidillemme aamiaista. Tarjottimella kahvi ja voileipä sekä hedelmäsalaatti sänkyyn :) Koska Leevi oli tulossa tänään minulle, aloimme pian herättyämme laittaa mökillä paikkoja kuntoon jotta pääsimme lähtemään kaupungille.

Leevin tekemä piirrustus jääkaapin ovitaulussa
kahvin lisäksi saimme nauttia musiikista
^ Olisitte nähnyt ilmeeni kun näin millaisen kevätmallin oli lapsen hiukset isän luona saaneet. *syvä turhautunut huokaus* Täytyy pistää reissuvihkoon ylös kun ei muksu oo muistanut muistuttaa isiä, että minä vien sen seuraavan kerran parturiin.  ....Mutta joo, takaisin asiaan >

Kun pääsimme kaupunkiin menin Samun kanssa kotiin tekemään suklaatäytekakkua päivän kahvittelua varten. Sitten äidin luokse, jossa rakas viisvee jo odottelikin. Sain häneltä ihanan kortin ja halauksia sekä suukkoja <3 Söimme kakkua koko perheen voimin ja Leevi soitteli meille pianoa :) 


Löysin tämän ylläolevan kortin kasvikirjan välistä mökillä. Kortin olen tehnyt joskus muksuna omalle äidilleni, äitienpäivän- tai syntymäpäivän kunniaksi. :D Runosuoneni sykki jo silloin kovasti ;D Mukava löytää tämmösiä muistoja.

Päivä onkin jatkunut ihan normaaleissa merkeissä kodinhoitohommissa. Katsottiin Leevin kanssa Pokemon The First Movie josta poitsu tykkäsi kovasti. Sitten väsäsin makkarasipulimunakkaan illalliseksi ja sen söimme voikkareiden kera. Nyt Leevi on jo unilla, minä taidan jatkaa tuota viikonlopun mökkipostauksen kirjoittamista ja sitten juoda kupin teetä. Huomenna onkin paljon tehtävää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti