13.6.2013

Kesäreissuun kahdestaan


Ostetaan tai otetaan reipas matkalaukun kantaja vastaan mahdollisimman pian. No en ihan tosissani tuota sanonut, mutta melkein.. kun katselen tuota vaate- ja tavaraläjää mikä on vallannut olohuoneen lattiatason. Huomenna lähdemme Samun kanssa reissuun. Samu tuli olohuoneeseen, loi pitkän silmäyksen vaatekasaan ja kysyi "onko tuossa nyt kaikki vaatteet?" Sanoin etten tiedä vielä, johon hän "jaahas", ja huokaus.

Mietin tässä kovasti olisiko järkevä, ja ottaisi oikeasti vaan ihan välttämättömät. Mutta kun ei tuossa oo paljon ylimääräistä :D Pitää olla normivaatteet, sitten kun mennään anopille ja Samun mummulle syömään, niin jotain siistimpää, sitten clubille vaatteet, rannalle vaatteet, kaupungille. Jos tulee kylmä niin tarvitaan enemmän, jos on tosi kuuma niin pitää vaihtaa useammin.

Mä vihaan pakkaamista. Matkalaukkujen kantamista paikasta toiseen vihaan vielä enemmän.

Tosiaan, kahden viikon reissu luvassa. Nyt lähdetään kahdestaan, loppukesästä sitten ajattelin jotain pientä perhereissua niin että Leevikin on mukana :) Ensin ollaan menossa Tampereelle lauantaina, sitten sunnuntaina Turkuun ja siellä ollaan loppuloma. Juhannus vietetään Maisaaressa, Rymättylässä :) En ole koskaan tuolla käynyt, joten innolla odotan millainen juhannus tulee. (Ja ehkä vähän kauhulla, koska meillä ei ole vieläkään telttaa!) Luvassa siis juhlia, rannalla olemista, puistoilua, paljon poiden- sekä vanteen pyörittämistä, valokuvia, ystäviä ja kaikkea kivaa!

On ihana päästä hieman tuulettumaan muihin maisemiin ja nähdä pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä. Onneksi siskoni lupasi hoitaa kasvit sekä lintumme, joten ei tarvitse niistä hätäillä.

Joten seuraavat pari viikkoa voi olla blogissa hiljaista.
Oikein hyvää kesäkuuta ja juhannusta kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Ja eikun haasteeseen vastailemaan jahka kotia pääsee http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi/2013/06/lobster.html

    VastaaPoista