17.4.2013
Mustikkarahkapiirakka
Mustikkarahkapiirakka
Pohja
100 g sulatettua margariinia
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sulata rasva. Sekoita vispilällä muna, sokeri ja sula rasva. Sekoita keskenään vehnäjauhot+leivinjauhe ja kaada seos taikinan sekaan. Laita jääkaappiin pariksi minuutiksi.
Täyte
1 dl maitoa
250g maitorahkaa (yksi purkki)
1 kpl kananmuna
1 dl sokeria
1½tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita
Sekoita täytteen aineet vispilällä tasaiseksi (ei mustikoita).
Painele pohja voideltuun vuokraan (24cm), käytä tarvittaessa vehnäjauhoja apuna. Laita mustikat pohjalle ja kaada sitten täyte päälle.
Paista uunin keskitasolla noin 30-40min, 200 astetta. :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti