5.7.2013

A-Macying Lumo's ja Tampere

Kesäreissumme Samun kanssa oli tapahtumarikas ja ihana! Paljon tuli tehtyä ja nähtyä, tutustuttiin uusiin ihmisiin, nähtiin vanhoja tuttuja ja opittiin uutta.  Ensimmäisenä mentiin Kajaanista junassa Tampereelle. :)Satuttiin sopivasti olemaan Tampereen keskustassa Leimautumis-tapahtuman, eli Tampereen Priden kulkueen aikaan. :) Meillä oli tarkoitus ottaa osaa kulkueeseen, mutta kiireellinen aikataulu esti tämän. Onneksi kuitenkin ehdimme nähdä kulkueen bussia odotellessa. 

Bussilla siirryimme majapaikkaamme josta menimme autokyydillä paikkaan x, eli kauan odotettuun A-Macying Lumo's tapahtumaan.

Tapahtuma oli aivan ihana. Juhlapaikkana järven rannalla, metsän reunalla. Osa workshopeista oli ison nurmikentän laidalla, chill-lava oli metsässä.

Tapahtumassa oli kaikenlaista ja meininki oli aivan ihana. Oli hooppaus- sekä poi-workshopit, joissa opin muutamia uusia juttuja ja sain hyviä vinkkejä mieltä askartaneisiin kysymyksiin. Kuunneltiin hyvää musiikkia, tanssittiin, makoiltiin riippumatoissa mitä oli laitettu pitkin poikin metsään. Tunnelma oli todella rento, iloinen, hyväksyvä. Täysin eri meininki kuin jossain festareissa missä kaikki on päihtyneinä. Tuolla lapset ja koirat juoksentelivat muiden joukossa koko päivän, ja illalla sitten tampattiin kunnolla.

Hoopdance workshop
Uudet vanteeni <3
Kiitos vielä minun puolestani kaikille järjestäjille ja osanottajille! Oli aivan mahtava tapahtuma, hyvä musiikki ja flow. KIITOS! <3

Aamuyön tunteina, kun olimme tanssineet tarpeeksi ja saimme autokyydin, lähdimme Tampereen keskustaan ja torkuimme reppujemme kanssa VR:n toimiston käytävätiloissa muutaman tunnin. Sitten aamujunalla Turkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti