5.7.2013

Juhannus 2013

Minulla oli tänä vuonna erilainen perinteinen juhannus. Menimme Samun ja ystäväporukan kanssa Turun saaristoon, Maisaareen. Iso saari meren rannalla, isot nurmikkokentät jonne teimme leirin. Kävin tätä tapahtumaa varten ostamassa ihan oman teltan ja makuupussin, kun en sellaisia omista.


En ole ennnen Turun saaristossa käynyt. Maisemat olivat upeat ja ilma oli mitä mahtavin. Muistaakseni kävi niinkin hienosti ettei koko juhannuksen aikana, yhtä hetken kestävää yöllistä tihkusadetta lukuunottamatta ollut huono ilma. <3


Saavuimme leiriin ystäviemme luokse. Paljon halauksia, kuulumisten vaihtamista. Suurinta osaa ihmisistä emme olleet nähneet yli vuoteen. Tutustuimme myös uusiin tyyppeihin :)

Paistoimme makkaraa, chillasimme, pelattiin jalkapalloa ja sulkapalloa. Kävin jopa pienen suostuttelun jälkeen meressä uimassa, vesi oli järkyttävän kylmää :D Illalla lavatansseihin joissa saimme yllätykseksemme reivata täysillä kunnon konemusiikin tahtiin. Muutamaa ystävää jäi humpan puute harmittamaan, mutta minä ja muutama muu olimme vaan onnesta soikeana.

Uskalsin myös pyöritellä poita ja tanssia vanteen kera tanssilavan vieressä, ja sain jopa kehuja ^^' Muutama muukin oli ihan innostunut tästä ja vanteet/poit pyöri lainassa siinä tanssipaikan nurmikentällä.

Juhannus meni kaikenkaikkiaan loistavasti. Ilma oli kaunis ja seura mitä mahtavin. Enempää en osaa tästä teille kertoa, antaa kuvien puhua puolestaan :)

Mites teillä meni juhannus?

2 kommenttia:

  1. Joskus olisi kyllä mukava lähteä itsekin telttailemaan, taitaapa meinaan olla jo kymmenisen vuotta edellisestä kerrasta! Omalle pihallekin olisi ihan veikeetä mennä telttaretkelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Mä ajattelin että jos rakkaani saa tuotua teltan Turusta takaisin kotiin (kun jätettiin se frendille koska oli muutenkin niin perkeleesti tavaraa kannettavana junassa), niin voisi tuon pikkumiehen kanssa telttailla vaikka äidin pihamaalla :) Tai mennä jonnekin tähän lähelle. Ipanalle varmaan olisi aika elämys :)

      Poista