4.6.2013

Tiistai tomaatteja täynnä

Semmonen ilma että vois jopa valittaa hieman kuumuudesta, mutta en tee sitä kuitenkaan. Kun pitkän ja pimeän talven saa kärsiä monta viikkoa -30c pakkasista, ei todellakaan pitäisi lämmöstä valittaa. Minusta on niin ihanaa että aurinko paistaa ja on oikeesti kuuma! Kesä on mahtavaa! <3

Käytiin tänään Leevin ja Samun kanssa kaupungilla. Nähtiin meidän äitiä torilla ja syötiin muurinpohjaletut. Torilla oli myös kukkamyyjiä ja sieltä löytyi meillekin tomaatti-amppeli :) Kivasti täynnä kukkia ja muutamia pieniä tomaatin alkuja siellä täällä.

Huomasin myös että isompaan suippopaprikaan on tullut pari kukan nupun alkua. :) Olen oikein innoissani tästä. Leevikin oli innoissaan, tykkää ajatuksesta että saa syödä itsekasvatettuja kasviksia ja hedelmiä. Se on hieno juttu.

Tomaatti amppeli :)
Käytiin myös pyörähtämässä urheilukentällä testaamassa uudet kiipeilytelineet. Räpsin muutaman kuvan, kunnes huomasin etten ollut ottanut muistikorttia mukaan :D Epic fail. No, heiteltiin frisbeetä ja potkittiin palloa.

Sitten syötiin lounasta ja nyt katsellaan pokemonleffaa. Parin tunnin päästä lähtee Leevi taas isin luokse, ikävä on kamala jo nyt. Tänään illalla varmaan sitten katsellaan Samun kanssa leffoja ja ollaan vaan kotosalla.

Herneen versoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti